Skip to content

Let's chat!

Heb je brandende vragen of wil je gewoon wat meer informatie over een functie? Jasmine is je go-to persoon en zal alle vragen beantwoorden! Bel of stuur een berichtje naar +31611006677.

Meet Jasmine!

Hi, mijn naam is Jasmine en ik scout alle heroes binnen Conscious! Wat ik zo tof vind aan mijn werk is dat ik mensen kan koppelen aan de functies waarin zij het beste uit zichzelf kunnen halen. En niet geheel onbelangrijk dat ze (bijna) altijd met hun biggest smile aan het werk gaan. Ik ben dan ook benieuwd naar jouw verwachtingen, ambities en wensen. Graag hoor ik je verhaal om te kijken of we een match made in heaven zijn. Hopelijk tot snel!

Jasmine

Hiring process

Bel me

Zien we een match? Zo ja, dan bellen we je om je te leren kennen! Dit is het moment voor jou, om al je vragen te stellen over je toekomstige baan en Conscious Hotels

Kopje koffie?

We ontmoeten je graag op een van onze locaties. Je ontmoet je toekomstige manager en onze recruiter. Hier laten ons allebei van onze beste kant zien en leren we elkaar kennen.

Een ware match!

Een match made in heaven! Als we allebei de nog steeds enthousiast zijn, dan is het tijd om de champagne te laten poppen en te juichen. We kijken ernaar uit om je in ons team te hebben!