Skip to content

Bar Kantoor Het gezelligste kantoor van Amsterdam

Ook open na kantoor uren! ;) Met ons monumentale pand en terras waar de zon altijd schijnt zijn we een eye-catcher middenin het Westerpark. Bar Kantoor is 100% elektrisch en 100% biologisch. Open van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Meet the team!

Bij Bar Kantoor kom je terecht in een groot, gezellig en hecht team. Hier zie je een aantal van onze toppers! Sta jij hier binnenkort ook tussen?

De belangrijke zaken

Money

Je ontvangt een marktconform salaris. 18-jarigen worden betaald als 21-jarigen en je hebt de mogelijkheid om je vakantiegeld maandelijks te laten uitbetalen!

Boss

Bar Kantoor is een platte organisatie wat betekent dat er weinig tot geen hiërarchie is. Kijk dus niet gek op als je baas je na je shift vraagt om een paar biertjes te gaan drinken! ;)

Job

Heb je een voorliefde voor hospitality? Dan past deze baan perfect bij jou. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten altijd tevreden zijn en vooral dat we samen plezier hebben!

Benefits

Een gratis overnachting, Family & Friends kortingen, baristacursus, tastings, reiskostenvergoeding en niet te vergeten leuke (!!) personeelsfeesten en teamborrels.

Vacatures

Bar Kantoor

Breakfast / Barista EmployeeNetherlands, Noord-Holland, Amsterdam
Chef de Partie - Bar KantoorNetherlands, Noord-Holland, Amsterdam
Sous Chef - Bar KantoorNetherlands, Noord-Holland, Amsterdam