Skip to content

Allround F&B stage

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandFood & Beverage

Functieomschrijving

A day in the life of…
In de realiteit is geen dag hetzelfde in het leven van een Allround F&B Stagiair. Je bent zoals de titel doet vermoeden, Allround, oftewel overal inzetbaar. Het ene moment sjees je het zonnige terras op en af, dan sta je achter de bar en het volgende moment neem je alle tijd om onze gasten de ins en outs te delen over de heerlijke gerechten. Je weet gasten te verblijden en dit komt omdat jij altijd de connectie met de gasten weet te maken. Je maakt een babbeltje terwijl je ze ook nog eens een lekkere Chai Latte aanbiedt, en daarom komen ze keer op keer terug. Daarnaast leer je ook nog eens alles over de stock, bestellingen en al onze biologische producten.


Restaurant Bar Kantoor - 103 zitplekken binnen, een groot zonnig terras met 150 couverts & optie tot private dining

Bij Bar Kantoor kunnen onze gasten de hele dag door binnenlopen voor heerlijk eten en drinken. Met ons All day dining concept kunnen onze gasten de hele dag door binnenlopen voor heerlijk eten en drinken. Alles wat we hen aanbieden is 100% biologisch, onze keuken zorgt voor een bord vol lekkers. Dat lekkers bereiden we trouwens met lokale, 100% biologische en seizoensgebonden ingrediënten. Een bord vol lekkers is niet alles, het wordt afgemaakt door jouw top service! En zo ervaren de gasten hoe uitnodigend en gezellig het is bij Bar Kantoor. Of ze een plekje binnen hebben bemachtigd aan de bar, op de loungebanken of in het restaurant of op het zonnige terras, bij Bar Kantoor ervaar je dat alles precies goed is!

Bar Kantoor is zeven dagen per week open, van vroeg tot laat. En uiteraard is daar regelmatig een toffe borrel!

Smaakt naar meer?;)

https://barkantoor.nl/ / https://www.conscioushotels.com/

Vereisten

Functie-eisen en Persoonlijke kwaliteiten

 • Je bent een MBO/HBO student op zoek naar een stage voor minimaal 4 maanden

 • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in hotels of restaurants

 • Je spreekt vloeiend Engels, andere talen zijn een mooie bonus

 • Het liefst woon je in of nabij Amsterdam

 • Affiniteit met biologische en duurzame trends

 • Je bent flexibel inzetbaar

 • Have fun; natuurlijk ook heel belangrijk :)


What’s in it for you?

 • Op basis van jouw opleidingsniveau ontvang je een stagevergoeding rond de 600 euro per maand. Ook kun je elke dag genieten van een overheerlijke biologische personeelsmaaltijd

 • Een open en plat bedrijf met legendarische (ja echt!) personeelsfeesten, kerst feesten, borrels

 • Friends & family korting op de kamers en personeelskorting in de shops en onze restaurants Café Moer & Bar Kantoor

 • Conscious door de ogen van onze gasten ontdekken: een nacht slapen na je proeftijd samen met de liefde van je leven! Of je moeder, dat mag natuurlijk ook;)

 • Persoonlijke ontwikkeltraject op basis van Insights programma. Insights is een systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren en hierdoor komen we achter je talenten/kwaliteiten en voorkeurstijlen. Je leert dus meer over jezelf op professioneel vlak

 • Een maandelijks benefits budget, die je kunt besteden naar keuze zoals lidmaatschap op de sportschool, fietsverhuur, maaltijden thuisbezorgen en nog veel meer; de keuze is aan jou!


Enthousiast over deze uitdaging? Solliciteer dan door op onderstaande solliciteer knop te klikken!
We nemen snel contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het People & Development Team via +316 11006677.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar